L1000084.jpg

BEDRIFTSFOTOGRAFERING

Det å fange bedriftens aktiviteter og omsette dette i et godt billedmateriale er en fantastisk måte å formidle bedriftens verdier på. Sørg for at messer og andre events gir deg merverdi over tid gjennom å holde hjemmesiden og sosiale medier oppdatert. Vi har mer en tyve års erfaring på dette området og ser fram til å bistå deg og din bedrfift med et godt billedmateriale. Det å presentere og visualisere teamet og lederne i en bedrift betyr mye for merkevarebyggingen. Det bidrar til å bygge tillitt. Det fotografiske materialet kan utgjøre en forskjell i en tid hvor flere og flere bedrifter opererer i et virtuelt marked med for lite direkte kontakt med kunder og prospekter. Et profesjonelt portrett skaper en forskjell, det formidler en identitet, det løfter merkevarebyggingen og sist men ikke minst, det appelerer til tillit og kontakt.  Mennesker forholder seg til mennesker, det ligger i vår natur. 

202007265.jpg

ARANGEMENTER

Vi fanger og formidler de beste øyeblikkene på kamper, klubbdager, konkurranser, løp og andre arrangement som ønsker å foreviges. 

L1000075.jpg

MILJØ

Vi hjelper deg å visualisere dine produkter og tjenester til hjemmsiden

P4300397-2.jpg

PORTRETT

Sørg for å ha flotte portrettbilder av deg selv og dine ansatte. 

303007266.jpg

ÅRSRAPPORT

Vi leverer gjerne billedmaterialet til årsrapporten eller nettsiden, og har også en stor portefølje av ferdige bilder tilgjengelig.

BE OM ET TILBUD

HER ER VI

Vi holder til i Drammen men tar gjerne fotooppdrag utover vårt lokale miljø

FØLG OSS

LINKER

Våre fotoreportasjer
Kontakt
Portfolio

© 2023 by Espresso Foto
Side laget av KlevelandORD