top of page

Navy Race OCR 2018 - Horten

EspressoFoto var med på å dekke årets begivenhet på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten 11.august. 750 deltagere, fra glade mosjonister til eliteløpere tok seg i gjennom et 30-talls poster med militær inspirasjon. Et intenst løp med klatring over og i gjennom krevende hinder beskutt med paintballs og røykgranater. Det hele i et miljø med autentiske militære effekter som inkluderte krigsskipet KNM Narvik og Hortens stolte tradisjoner som et av marinens historiske hovedbaser.

EspressoFOTO var invitert med som en del av Team Klasbu fra Horten hvor nærmere et dusin fotografer fikk utfordringen med å dekke rå action og oppvisning av muskelkraft.

Rett sted til rett tid, raske lukkerhastigheter og autofokus i stram eksersis er nøkkelelementer for å hente ut de gode øyeblikkene. Vi benyttet optikk med brennvidder fra 14 til 300mm (FF). I blant på betryggende avstander til utøvernes strabaser ute i vannet andre ganger så tett på at en kjente lukten av svette og kropp. Her var det bare å tørke saltvannssprut og søle av linser og kameraer og skyte videre. Godt at utstyret er tett og at fotografene er dristige.

Utøverne fordelte seg over tre klasser fra mosjonister til elite. Her var det både lagånd, knallharde individualister, ekshibisjonister og treningsfruer.


Alt i alt en knall dag både foran og bak kameraene!

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page